Om os

FineSmile har udfordret den traditionelle tandbørste og gentænkt den elektriske tandbørste. Vi har forenet de bedste egenskaber fra begge verdener og skabt en lille kompakt tandbørste på bare 51 gram, som du kan have med på farten. Vi har kræset om et lækkert og eksklusivt design så el-tandbørsten nu er forvandlet til en fryd for øjet. Et godt helbred og tandsundhed hænger sammen. Vores vision er at skabe en tandbørste udstyret med de bedste teknologiske funktioner så det er lettere for dig, at passe godt på dine tænder hvad enten du har har behov for basic pleje, er udfordret af plak, tandkødsbetændelse eller misfarvninger fra kaffe, the, tobak m.v. - uanset hvor du er! Vælg det der passer til dig der hvor du er!

Ydermere behøver du ikke længere at have ladestationen stående fremme for den lille trådløse lader gør vores tandbørste i stand til, at holde i over 6 uger på bare 2 timers opladning.

Vi brænder for kvalitet design og fleksibilitet - det får du alt sammen i vores intelligente tandbørste og du vil kunne mærke og se forskellen så snart, du prøver vores unikke kvalitetstandbørste!