Fordelene

FineSmile iq
Vores intelligente og kompakte el-tandbørste

Den intelligente el-tandbørste er udviklet til at kunne tilpasses dit aktuelle behov. De fleste har i perioder følsomt tandkød, nogle gange bløder det, typisk fordi der opstår tandkødsbetændelse. Her er det vigtigt med en skånsom men samtidig effektiv børstning. I andre perioder kalder vores tandbørstning på helt almindelig tandbørstning og vedligehold mens der også i perioder kan være behov for dybderensning eller whitening fx grundet misfarvninger. FineSmile's el-tandbørste er den første el-tandbørste af sin slags, der er udviklet til at kunne tilpasse sig dit skiftende behov. 

Udstyret med den nyeste teknologi

Vores intelligente tandbørste er udstyret med den nyeste teknologi men vejer kun 51 gram. Den er uden tvivl den mindste el-tandbørste på markedet. Vi har reduceret omfanget 45% sammenlignet med andre el-tandbørster. Vi har desuden reduceret støjniveauet til under 50 DB så du hører den næsten ikke i modsætning til andre el-tandbørster. 

Den soniske teknologi kombinerer højfrekvente, glidende bevægelser med pulseringer. Kombineret giver det 32.000 bevægelser pr. minut, hvilket er mere end du får med din manuelle tandbørste på en måned. Ved hjælp af sonisk teknologi, presses vand og tandpasta ind mellem tænderne og ind under tandkødskanten, hvor en manuel tandbørste har svært ved at nå ind. Vores intelligente tandbørste renser skånsomt og effektivt hele munden, ikke kun tandoverfladen. 

Tandlægernes mening

Tandlægeforeningen fremhæver, at "det er vigtigt, at tandbørsten er blød og har mange tætstillede børstehår. Hvis tandbørsten er for hård, kan det give sår på tandkødet. Det kan også medføre, at tandkødet trækker sig tilbage, og tænderne får slibeskader. Tandbørstens hoved skal ikke være for stort, for det skal kunne komme helt ind til de bagerste tænder i munden og for nogle kan det være en fordel at bruge en tandbørste, der er smallere helt ude i spidsen og derved kan komme længere ind bagtil". Derfor har vi udviklet et unikt smalt børstehoved, der nemt kan komme ind i selv de vanskeligste hjørner bagest i munden. 

Vi har samtidig skabt en tandbørste med en indbygget charging chip der gør den i stand til at fungere i helt op til 6 uger på en enkelt opladning. Det er smart! Nu behøver du ikke længere at have laderen stående på badeværelset og din lader bliver heller ikke, lad os sige det som det er, ulækker og uhygiejnisk - du kan derimod tage laderen frem når tandbørsten trænger til en opladning.

What's not to like?

Tandbørsten er 100% vandtæt! Mange bakterier trives i en fugtig tandbørste. Derfor er det vigtigt at skylle børsten grundigt efter tandbørstning. Gør den ren under hanen uden at bekymre dig om, hvorvidt den kan holde til det. Det har vi bekymret os om og det kan den!

Vi har skabt et lille lækkert hylster til din nye bedste ven så du nemt kan have den med på farten.

Tandlæger anbefaler at vi børster tænder i to minutter, men de fleste børster i kortere tid. Vores tandbørste har naturligvis timer og vibrerer når du bør skifte børsteområde.