LEVERING & RETURNERINGER

Vi bruger primært DAO til vores leveringer. Alle ordrer leveres som udgangspunkt indenfor 1-3 leveringsdage. Levering til pakkeshop er gratis på køb over 599 kr - ellers koster det 29 kr.

Hjemmelevering koster 29 kroner på alle køb.

Du kan forvente at din pakke ankommer indenfor 1-3 dage. Når vi sender ordren vil du modtage en bekræftelses mail med et tracking nummer. Vær ikke bekymret hvis systemet siger at tracking nummeret ikke virker da det typisk tager 24 timer for systemet at opdatere en ny levering.

Hvis du ikke har modtaget din ordre indenfor 7 dage, bedes du venligst kontakte os så vi kan kontakte DAO.

Ja, vi tilbyder 30 dages tilfredshedgaranti. Vær venligst opmærksom på, at de fleste skal vende sig til at bruge en el tandbørste med sonisk teknologi fordi den vibrerer i stedet for at roterer. Det er netop det der giver en overlegen tandpleje sammenlignet med andre el-tandbørster.

Hvis du mod forventning gerne vil returnere din tandbørste, bedes du sende os en mail på info@finesmile.dk

GENERELLE SPØRGSMÅL OM VORES PRODUKTER

Ja, Finesmile børsten er meget velegnet til særlige behov til dig der har bøjle eller følsomt tandkød og derfor har brug for en skånsom børstning.

Er du af og til udfordret af tandkød der kan bløde eller bliver generet under børstning, bruger du bøjle eller har implantater, så er vores IQ tandbørste optimal, da du kan indstille den til netop dit behov. Børsten kan med sine 3 indstillinger både give dig nænsom pleje af tænder og gummer ligesom den kan give dig grundig dybderensning helt afhængig af DIT ønske og behov.

Finesmile tandbørsten har også en intervalfunktion. Hvert 30. sekund vil du mærke blød vibration, der fortæller dig, at du skal skifte område i munden. På den måde kan du være sikker på, at du kommer hele vejen rundt. 

Danske tandlæger anbefaler, at du børster dine tænder i 2 minutter, to gange om dagen. Finesmile er udstyret med en timer, der fortæller dig præcis, hvornår tiden er gået. Det sikrer en grundig og effektiv tandbørstning, og så slipper du for ubehagelige besøg hos tandlægen, som typisk koster alt for mange penge. 

Når du børster med en almindelig tandbørste, er der kun én børstemetode. Det er også svært at vide, hvor lang tid, du skal børste, og så skal tandbørsten tilmed skiftes ud efter kun et par måneder.

Det helt særlige ved Finesmile tandbørsten er, at den tilbyder 3 smarte børstefunktioner: Basic til dig der er ny bruger eller har behov for skånsom børstning og pleje. Whitening/Polish til dig der med en høj vibrationsfrekvens har behov for at fjerne misfarvninger og dybderensende til dig der ønsker en daglig dybderensende og grundig rensning. Du kan derfor nemt vælge din personlige favorit og opnå det ønskede resultat. Børsten bevæger sig med 32.000 skønsomme men effektive rotationer i minuttet, uden at trykke for hårdt og gøre skade på dit tandkød. 

Ja - som udgangspunkt kan du bruge alle vores tandblegningsprodukter, med enhver form for tandkorrektion, da vores produkter giver milde behandlinger.

Vi anbefaler dog altid at spørge din egen tandlæge, hvis du er usikker på om du kan bruge det.

FineSmile produkterne er naturligvis CE godkendte. Vi har i produktudviklingen bestræbt os på, at skåne miljøet mest muligt og udviklet bæredygtige produkter. Der er ingen plastic i tandbørsten og den kan holde i årevis. Børstehovederne er udviklet i et genanvendeligt plasticmateriale. 

Betaling og kontakt

Du kan kontakte os på info@finesmile.dk og vi vil bestræbe os på, at svare på din henvendelse inden for 24 timer.

Du kan tilføje vores rabatkoder ved betaling.