Anmeldelse af: FineSmile IQ Tandbørsten

Anmeldelse af: FineSmile IQ Tandbørsten

Af: Laura - 13. april 2022 - Smilspecialisterne

Jeg har nok at se til i hverdagen, så jeg elsker altid når det bliver aften og det er tid til min aften-rutine. Som en der rejser meget og går op i sit udseende, har jeg i flere år arbejdet på at finde smarte produkter og løsninger som kan tages med på farten, uden at gå på kompromis af deres effekt. Tidligere havde jeg min Oral-B tandbørste, men skiftede til en manuel tandbørste, da den altid skulle oplades (og den fyldte meget). Så da jeg fik muligheden for at prøve el-tandbørsten fra FineSmile, for at give en anmeldelse, tøvede jeg ikke.

Fordelene ved en sonisk el-tandbørste

Der er faktisk en del videnskabelige studier som har undersøgt effekten af el-tandbørster, og de peger på at man opnår en mere effektiv tandbørstning i forhold til manuelle tandbørster, da der er langt flere rotationer og dybere rensning.

Vi kender nok alle de klassiske el-tandbørster som virker ved at børstehovedet roterer. Dét som er anderledes ved en sonisk tandbørste, er at den fremfor at rotere; vibrerer. Dette skulle give en langt mere effektiv børstning, og uden at tandbørsten sprøjter med vand eller tandpasta (et problem som nogle andre el-tandbørster kan have).

Den soniske teknologi betyder faktisk også at FineSmile IQ tandbørsten larmer langt mindre end andre alternativer (under 50 db ifølge deres side). Den soniske teknologi har også gjort at man kan skifte "børsteindstillinger" - det betyder, at man kan ændre i vibrationernes frekvens, alt efter hvilken børstning man er på udkig efter. For eksempel kan du få en ekstraordinært dybdegående rensning af dine tænder ved at bruge tandbørstens "grønne børsteindstilling", da den børster på en højere frekvens!

Egenskaberne bag FineSmile IQ 

Hvis du ofte lader din tandbørste (som jeg desværre altid gjorde), døjer med dens larm og sprøjt, eller ikke gider at have en grim lader til din tandbørste stående fremme, så er tanken om en el-tandbørste måske ikke så interessant. Derfor må jeg sige, at jeg var utroligt overrasket, da FineSmile fortalte mig om batterilevetiden på deres tandbørste. El-tandbørstens unikke design og soniske teknologi gør nemlig, at den kan holde strøm i hele 6-8 uger!

Med den batterilevetid, er tandbørsten perfekt at have med sig, da man ikke skal bekymre sig om lader og batteriet. Desuden FineSmile fortalte mig også, at deres tandbørste er hele 45% mindre end andre el-tandbørster, hvilket jo bare gør den endnu nemmere at have med overalt.

Min personlige oplevelse og tanker om el-tandbørsten fra FineSmile

Da jeg modtog pakken fra FineSmile, kom den først og fremmest i en utrolig fin indpakning med information om deres tandbørste på. Jeg åbnede den og fandt ud af, at tandbørsten kommer med et ekstra børstehoved og et super lækkert etui - perfekt til opbevaring af den! Det først jeg bemærkede da jeg tog tandbørsten ud var (udover den utroligt stilrene design), at den var meget let og lille. Jeg havde jo læst at den var mindre end andre alternativer, men alligevel var den klart mindre end jeg troede - faktisk 2 gange mindre end min gamle el-tandbørste!

Jeg modtog tandbørsten i deres rosa farve, som simpelthen er så flot. FineSmile skriver meget omkring hvordan deres soniske teknologi gør at tandbørsten kan lave 32.000 vibrationer i minuttet (hvilket skulle give en utroligt effektiv tandbørstning). Den første gang jeg bruge finesmile tandbørsten, vil jeg gerne indrømme, at jeg ikke var en stor fan. Det føltes lidt mærkeligt med den soniske teknologi, da jeg ikke havde oplevet en lignende følelse før. Men allerede den 2. aften med tandbørsten var jeg blevet vant til vibrationerne istedet for rotationerne. Den 4. dag blev jeg overrasket over at mine tænder rent faktisk virkede til at være blevet renere og hvidere, så jeg børstede 2 gange med den, den aften. Jeg var så glad for den!

Ikke nok med at tandbørsten virkede til at gøre mine tænder mere rene, så er dens størrelse og batteri bare helt genialt. Derudover er den vandtæt, hvilket bare gør den endnu mere holdbar, (når man nogle gange har travlt og børster tænder i badet, som jeg). Derfor har jeg nu også købt en tandbørste til min kæreste, som faktisk var ret jaloux på hvor cool den så ud :-)

Hvis du er interesseret i at prøve én, men er i tvivl om det er det rette for dig, så har FineSmile en 30 dages tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke føler, at dine tænder bliver renere eller hvis du ikke er vild med den, kan du sende den retur og få pengene igen. Det synes jeg er en særdeles fair deal.

Tjek FineSmile ud her...

Bemærk: Tandbørsten var en gave til mig, for at jeg til gengæld ville give ærlig anmeldelse. Alle tanker og meninger her er mine egne. Den her anmeldelse indeholder affiliate links. Hvis du synes min anmeldelse har hjulpet dig med, at beslutte om deres tandbørste er det rette for dig, og du ender med at købe, så får Smilspecialisterne en lille kommission, uden ekstra omkostninger for dig.